Formare în limba română

Cursuri de formare pentru consolidarea întreprinderilor meșteșugărești

Acest training, dezvoltat în contextul proiectului Crafting 50 and Beyond, își propune să îmbunătățească abilitățile meșteșugarilor în domeniul tehnologiilor digitale, astfel încât aceștia să își poată impulsiona afacerea, să-și îmbunătățească creativitatea și să optimizeze resursele digitale disponibile.

1 1

MEȘTEȘUGĂRITULE CA ACTIVITATE ANTREPRENORIALÃ .

O introducere în caracteristicile esențiale ale afacerilor artizanale și strategiilor de afaceri.

Următoarele subiecte sunt discutate în acest curs de formare: ce este un brand, cum să vă construiți brandul, ce strategie de stabilire a prețurilor ar trebui să adoptați și cunoașterea profilului consumatorului și a concurenței.


Descărcați PDF-ul cursului M1

Faceți quiz M12

CUM SĂ CREAȚI UN CONȚINUT DIGITAL ADECVAT

Ce resurse digitale sunt disponibile, cum să le folosiți și de ce aveți nevoie de ele?

Resursele digitale sunt utile dacă le folosiți corect și dacă conținutul este potrivit. Acest curs vă ajută să înțelegeți cum să creați cel mai potrivit conținut pentru grupul dvs. țintă. Ce imagini, videoclipuri sau texte să produceți și să utilizați și în ce circumstanțe?


Descărcați PDF-ul cursului M2

Faceți quiz M23

INSTRUMENTE DIGITALE

Ce canale trebuie să folosiți pentru a vă promova afacerea, pentru a vă îmbunătăți creativitatea și pentru a vă poziționa marca? Este necesar să deschideți un site web sau un e-commerce? Acest curs tratează mai multe întrebări.

Descărcați PDF-ul cursului M3

Faceți quiz M3


3.1. Social media, este o lume care trebuie descoperită și optimizată, păstrând în același timp măiestria.3.2. Site-ul. Care sunt soluțiile de adoptat? Cum se administrează?3.3. Comerțul electronic. Este necesar? Ce să oferiți publicului și cum, Care sunt riscurile și costurile?

3.4. Cum să vă faceți publicitate paginilor web, cum să vă protejați confidențialitatea și pe cea a clienților dvs. și cum să protejați drepturile de autor?Module 4

MESAJE ONLINE

Identitate vizuală. Cum să creați un logo valid, ce culori și fonturi să utilizați, cum să captați imaginația publicului țintă și cum să vă îmbunătățiți afacerea în termeni de sustenabilitate.


Descărcați PDF-ul cursului M4

Faceți quiz M4Back to top